Cartridges bestellen. Veelgestelde vragen

Wil je een inkt cartridge bestellen, maar weet je niet hoe je deze kunt vinden? Weet je niet welke inktjet in je printer past? Of heb je een verkeerd inktpatroon besteld en vraag je je af of je het nog kunt terugsturen? Lees hier dan de antwoorden of deze veelgestelde vragen.

Hoe vind je de juiste inktjet of toner?

Is je inktjet leeg? Dan staat er op de inktcartridge die uit de printer komt het nummer van de fabrikant. Gespecialiseerde webshops met een keurmerk hebben vaak een ruim aanbod van ruim 15000 cartridges. Je kunt er dus zeker van zijn dat je in een gespecialiseerde webwinkel de juiste inktjet of toner vindt. Bovendien kun je gebruikmaken van het zoekscherm. Door de code die op de printer staat hier in te voeren, krijg je direct het juiste artikel te zien op je scherm.

Hoe weet je of een inktjet of toner in je printer past?

Op de cassette die uit je printer komt, staat het nummer van de fabrikant. Bij een webshop kun je op dit nummer zoeken. Zo vind je al snel de juiste inktjet. Bovendien vind je op een betrouwbare website een contactformulier of chatscherm, waarbij je je vraag direct kunt stellen. Vaak krijg je ook gelijk een antwoord.

Verkeerd inktpatroon besteld?

Als je een verkeerd inktpatroon hebt besteld, dan kun je deze meestal terugsturen. Webshops met een keurmerk staan bekend om hun kwaliteitsproducten en goede service. Ze willen hun klanten graag tevreden houden en helpen je graag om een probleem netjes op te lossen.

Hoe kun je de inktjet verwisselen?

Wil je een cartridge bestellen? Dan is het handig als je ook weet hoe je de oude inktjet met de nieuwe kunt vervangen. Dit doe je door de bovenklep van je printer te openen. De printkop met de inktcartridge zie je vanzelf verschijnen. Op dat moment kun je de inktcartridge met de nieuwe verwisselen en kun je direct printen met je nieuwe inktpatroon.